Kids Song Machine Free

Kids Song Machine Free 1.0.5

Liedjes met interactieve illustraties voor kinderen

VOOR

  • Opgewekte muziek
  • Kleurrijk
  • Interactieve elementen

TEGEN

  • Animaties niet vloeiend
  • Alleen in het Engels

Goed
7

Muziek, illustraties en Engels leren


Zien, horen en aanraken

Hoewel sommige van de plaatjes zelf interactieve animaties zijn, is de interactie beperkt. De app is echter een mooie mix van muziek en geanimeerde plaatjes, en is leuk om naar te kijken (of mee te zingen).

Illustraties als in een droom

Animaties en muziek zijn in een stijl die kinderen wel kennen van TV en kinderboeken. Met lachende monden, veel kleuren en vrolijke muziek is Kids Song Machine Free een goede manier om je kinderen te vermaken. De animaties zijn echter niet altijd even vloeiend.

Conclusie

Zoek je een app voor je kinderen, dan is Kids Song Machine Free een leerzame optie. De illustraties zijn mooi, de muziek is opgewekt en de Engelse liedjes zijn een goed begin van het Engels taalonderwijs.

Kids Song Machine Free is een app voor kinderen, met animaties van zes kinderliedjes om naar te luisteren en mee te spelen.

Kids Song Machine Free bevat zes liedjes. Ze zijn allemaal in het Engels: ideaal als je wil dat je kinderen daar jong mee beginnen.

Elk liedje gaat heeft naast muziek ook leuke animaties. Van een trein tot een ballon of een raket, de kinderen hebben interactie met elementen op het scherm. Of ze of laten zich vermaken door de diverse personages en plaatjes..

Meeste downloads Games voor android

Meer
Kids Song Machine Free

Download

Kids Song Machine Free 1.0.5

Beoordelingen about Kids Song Machine Free